Training & Awareness

Organisaties kunnen bij mij terecht voor het verankeren van de kennis bij de medewerkers met een securitygerelateerde functie.
Of zij vinden het nuttig om het juridische of preventiedepartement een update te geven over de belangrijkste aspecten van de relevante wetgevingen.

De in de sector van de private veiligheid wettelijk gereglementeerde opleidingen (bv. bewakingsagent, installateur alarmsystemen of camerasystemen...) worden gegeven via daartoe vergunde opleidingsinstellingen. Ik verwijs je graag door en wie weet komen we elkaar daar tegen in de juridische modules!

Ik heb als docent jarenlange ervaring, zowel met groepslessen, als individuele coaching en e-learning. Ik gaf intussen les aan bijna 1000 professionals, in de meest uiteenlopende profielen: van ongeschoolde jongeren over commerciële medewerkers tot CEO's. Ik ben verbonden als docent aan diverse opleidingsinstellingen en organisaties en ik ben spreker op studiedagenHeeft de organisatie waar jij verantwoordelijkheid draagt voor security nood aan dat tikkeltje meer? Ben je op zoek naar een 360° - diepgaande juridische beveiligingslaag en is een training alleen niet voldoende? Misschien is een gecombineerde formule in het gepersonaliseerde traject iets voor jouw organisatie?  
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x