Maatwerk


Organisaties kunnen met verschillende vraagstukken worden geconfronteerd wanneer zij een veiligheidsstrategie implementeren. 

  • Een verandering in procedures kan leiden tot nodige aanpassingen in contractuele instructies aan leveranciers. 
  • Het kan ook de nood doen ontstaan aan kennisoverdracht en sensibilisatie. 
  • Een interne audit of externe inspectie kan uitgewezen hebben dat er nood is aan verbetering. 
  • De implementatie van nieuwe of gewijzigde wetgeving leidt tot aanpassingen op verschillende niveaus.

Het is werken op verschillende fronten tegelijk.

Het is dan onvoldoende om met een afzonderlijke vraag aan de slag te gaan, zoals bijvoorbeeld de juridische analyse van een bepaald vraagstuk, of het onderhandelen van één contract. 

Om hierop een antwoord te bieden, ontwikkelde ik een 360° - formule die garandeert dat exact duidelijk is wat de verplichtingen voor de organisatie zijn, en hoe deze verplichtingen duurzaam kunnen worden geïmplementeerd! Alles wat nodig is in de organisatie aan juridisch contingent wordt met precisie op elkaar afgestemd

Voldoen aan juridische verplichtingen leidt tot nood aan kennis wat op haar beurt doorsijpelt in de dagelijkse praktijk van uitvoering via goed onderhandelde contracten:Ga je met mij aan de slag, dan krijg je van mij een kristalheldere analyse, waarna je de juiste middelen krijgt om de actiepunten op te lossen. Ofwel kies je er vervolgens voor mijn kennis op te slorpen via training waarna je zelf aan de slag kan, ofwel ga je voor een volledige implementatie.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op!Maatwerk

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x